måndag 9 januari 2012

Festivalplanering och Ljusbacksmys

Det ligger ett ovanligt lugn över Ljusbacken efter nyårsafton. Man ser tända ljus i fönstren och snön ligger vit å glittrar på mark och träd. Här har rätt blandning människor samlats och jag känner frid inombords. Från att vara ett kollektiv där vi faktiskt umgicks ovanligt lite allesammans, har vi nu under hösten utvecklats till en mysig familj. Vi lagar mat tillsammans spontant några gånger i veckan, spelar spel, pratar strunt å tittar på film. Det är mysigt, massor av okomplicerat häng.

Vi i Lighthill Revolution är mitt i att skapa en egen förening och nu är vi i startgroparna och planerar vår första stora 2 dagars festival "SUNSHINE EXPLOSION", en "back to the roots" festival, där fokus ligger på miljötänk, medvetenhet, bra musik och god stämning. Det känns så himla spännande! Vi väntar på svar från fantastiska artister som låter riktigt positiva. Människor som varit här förut å älskar Ljusbacken och/eller människor som via ryktesvägen längtar hit. Det känns helt magiskt. Datumet kan ni sätta in i kalendrarna redan nu, 10-12 Augusti 2012! Det kommer att bli "over the top"-härligt!

Nu letar vi sponsorer, har du/ni nåt (pengar,saker,cirkuskonster,ljud,ljus,kärlek?) ni vill sponsra med under festivalen, eller kanske innan? Maila mig: fiolida@gmail.com

❤I Kärlek, Ida ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar