söndag 8 mars 2009

Till bredden fyllda helger

Förra helgen var det finlandskryssning. Vi glömde ta med kamera, så vi hade bara mobiler att fota med. Eh, vilket man inte särskilt ofta mindes att man kunde då det ingick hur mycket dricka som helst i bufféerna ombord ;) Egentligen är det enda jag har att säga om det; Jäger-Megahampurilainen-rullband-Dans-Tok!

I Fredags var vi in till Falun å tittade. lyssnade å njöt till mina vänner i bandet "Reasons why", tror dom har en Myspace, men hittar inte dit i afton tyvärr.. Dom är iaf, det bästa jag har hört inom den/dom genrarna på länge. Alla fyra har fantastiska röster, och nu när dom fått med Tobbe på slagverk så kändes cirkeln sluten. Perfekt.

Igår slappade vi, köpte en flaska rödvin, bakade bröd, sydde gardiner och var allmänt söta, var vakna halva natten å klev upp vid 05.00 för att idag ställa ut Newton. Rättviks inofficiella utställning. Det gick jättebra! :D Det är en väldigt stolt matte som sitter vid datorn å en väldigt stolt husse som nålar upp rosetterna på väggen. Newton som är trött och nöjd med dagen ligger på golvet här vid datorn å snarkar sött^^

Newton var jätteduktig! Domaren skrev "Trevlig hanvalp med bra massa och bra kroppshållning. Bra vinklar. Parallella och från sidan bra rörelser". Vilket är, vad jag förstått det som bra omdömmen. HP (Hederspris) BIR (Bäst i Ras, valpklass) och BIG4 (Bäst i Grupp 4:e plats av 11)!

Han är lite sprallig bland andra hundar, vill mer än gärna fram och leka, hälsa å busa, så mer socialisering ska det bli av. Så han blir van. Husse fick ställa ut, för matte blir nervklen i ringen! :P

Väl hemma sen så var det dags för kel å gos i soffan efter en sån bra heldag med insatser.
Vi är trötta, nöjda och ser fram emot nästa utställning.


Imorn blire åter till studierna, borde ha läst en bok till på onsdag å har läst första sidorna, så nu blire hårdläsning i veckan. Tur man är bokmal i vanliga fall! Nu vankas mer gos i soffan å en stor kopp te (för Husse å Matte, Newton får inget te :P )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar