onsdag 22 april 2009

Gah, Noll studieinspiration

Inspiration tack! Fokus fokus fokus. Får ingenting gjort. Ska prova gå ifrån datorn å skriva för hand nu. Ni vet som man gjorde förr :P Papper å penna.
Inspiration tack! Fokus fokus fokus!

5 kommentarer:

  1. funkar det? de har jag faktikst funderat på själv med, de där med penna alltså.. här är de tomt på inspiration. jag önksar mig lite jävlar anamma och fokus tack!?

    SvaraRadera
  2. Nja det funkade sådär. Nu har jag nåt sorts belöingssystem istället. Har skrivit färdigt ett referat nu, då får jag en kvart i solen, sen ska jag skriva en språkanalys och en textanalys av en Dantetext efter det får jag åka in till stan och köpe en bit choklad :P

    SvaraRadera
  3. Jag skriver faktiskt en hel del på papper.. tycker att det är lättare att få ihop helheten så. Fast det beror ju lite på vad man ska göra. Det är bara att fråga på om religion så svara jag om jag kan! Jag har själv examen om några veckor så det kan ju vara bra med lite extra repetion!Så ska jag göra mitt bästa för att svara!
    Såg på facebook, det där om helvetet? Gäller det alla religioner? Kan ge några tips där om du vill?

    SvaraRadera
  4. Ja tack snällaste Henny! :)
    Det är just det där om helvetet som är grejjen just nu. Frågan är: "Vilka uppfattningar om helvetet förekommer i dagens religioner?"
    Vi jämför med Dantes version av helvetet som han skrivit om i "Den gudomliga komedin".
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Svarade på facebook, blev lite för långt för den här sidan. He he

    SvaraRadera