söndag 17 maj 2009

Min egen säng, min egen lägenhet, min egen sömn.

Ensam i min egen lägenhet. Vissa kvällar känns det bra, vissa känns det bara jobbigt. Idag känns det varken det ena eller det andra. Det är lite läskigt. Vill titta mig över axeln hela tiden. Ska söka hjälp, jag vet att jag måste. Men det är ju så svårt. Det är svårt att erkänna att man behöver hjälp med vissa saker. Vissa dagar mår jag ju verkligen bra. Jag mår verkligen bra. Men vissa dagar så står det nån runt varje hörn. Inatt sover jag med lamporna tända.

Jag önskar att Anna bodde närmre. Då kunde jag ringa nu så skulle hon komma hit å sova breve mig å försäkra mig om att det inte fanns nåt ont runt hörnet.

Men jag ska inte låta mig besegras. Jag ska inte smyga runt hörnen å titta. Jag ska vara modigast i världen, lägga mig i sängen, kolla färdigt på filmen å sen vända mig på mage å somna. Det kommer förmodligen ta tid. Kanske nån timma. Men jag vet ocå att jag blir starkare av det här. Jag växer som människa, mitt självförtroende och min självkänsla växer varje gång jag klarar av det, så inatt ska jag klara av det.
Så godnatt nu. Hoppas ni sover gott och jag hoppas att jag får drömma om Alexander Rybakks ögon å fiol, om Johnny åNjuton-tuton, eller om sommardagar med Anna-panna eller dragspelsstämmor. Håll tummarna för mig så berättar jag imorn hur det gick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar